Alimentatia copilului mic- retete pentru toti copiii dar si pentru cei care au diferite boli ale varstei

Autor: -
An aparitie: 2001
Categorie: Mama si copilul
Cod unic: 19430
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Alimentatia copilului mic- retete pentru toti copiii dar si pentru cei care au diferite boli ale varstei


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Am scris aceasta carte din dorinta de a veni in sprijinul tinerelor mame si bunici care odata cu nasterea copilului sunt puse intr-o situatie noua. Cu totul noua pentru mame si relativ noua pentru bunici, care au mai uitat cum si-au ingrijit copiii la randul lor.
Pe de alta parte, posibilitatile de astazi sunt altele comparativ cu cele de acum cateva zeci de ani si cresterea si alimentarea copiilor este cu totul altceva decat era cu zece sau douazeci de ani in urma.
Am conceput lucrarea astfel incat mamicile si bunicile sa poata sa-si formeze o baza corecta de cunostinte legate de principiile unei alimentatii corecte, echilibrate, aceste cunostinte dandu-le posibilitatea de a intelege anumite masuri care se impun in cazul copiilor bolnavi. Cunoscand tabloul in ansamblul lui, este mai simplu sa intelegi de ce este necesara o anumita conduita in privinta – sa zicem regimului alimentar in cazul hepatitei acute.
Pe de alta parte, avand un fundament serios in materie de nutritie, va va fi mai usor sa imaginati si singure meniuri sau retete culinare.
Dupa cum veti putea observa, am eliminat cu totul din aceste retete ceapa prajita, untura, sosurile grele cu rantas.

Distribuire

Meniu