Alimentatia adecvata celor 4 grupe sangvine

Autor: Dr. Peter J. D'Adamo, Catherine Whitney
An aparitie: 2001
Categorie: Sanatate
Cod unic: 19433
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Alimentatia adecvata celor 4 grupe sangvine


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„Informatiile din Alimentatia adecvata celor 4 grupe sangvine sunt absolut fascinante. Ele ne ofera tuturor o modalitate extrem de practica de a le aplica in viata noastra.” – Dr. Christiane Northrup, autoarea cartii Women’s Body, Women’s Wisdom

„Meritele doctorului Peter D’Adamo nu sunt recunoscute indeajuns. Este unul dintre cei mai creativi oameni de stiinta din lumea occidentala.” — Prof. dr. Gerhard Uhlenbruck, imunolog, cercetator de notorietate mondiala in domeniul lectinelor la Universitatea din Köln, Germania

Grupa sangvina reflecta chimia interna a organismului uman. Este cheia care dezleaga misterele bolilor, longevitatii, formei fizice si tariei emotionale. Determina predispozitia la boli, alimentele pe care trebuie sa le consumi si caile de evitare a celor mai dificile probleme de sanatate.

Bazata pe decenii de cercetari stiintifice si aplicare practica, Alimentatia adecvata celor 4 grupe sangvine ofera o dieta personalizata si un plan de sanatate potrivite pentru fiecare.

Distribuire

Meniu