Al treilea secret

Autor: Steve Berry
An aparitie: 2008
Categorie: Fictiune
Cod unic: 23972
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Al treilea secret


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Viziuni ale Fecioarei Maria, documente secrete si jocuri politice in cele mai inalte niveluri ale Bisericii Catolice, sunt doar cateva elemente pe care Steve Berry le combina intr-un nou thriller bine documentat.

In 1917, Fecioara Maria s-a aratat in fata a trei copii la Fatima, in Portugalia, impartasindu-i trei secrete micutei Lucia. Doua dintre ele au fost dezvaluite imediat, al treilea i-a fost spus de-abia in 1960 papei Ioan al XXIII-lea si facut public de papa Ioan Paul al II-lea in 2000 sau nu? Caci monseniorul Colin Michener, secretarul lui Clement al XV-lea si succesorul din Roman al lui Ioan Paul al II-lea, are motive sa se indoiasca de acuratetea versiunii publice a secretului.

Inainte de inexplicabila lui sinucidere, Clement il trimite pe Michener in Romania, in cautarea parintelui Tibor, cel care a tradus Al treilea secret pentru papa Ioan al XXIII-lea si care s-ar putea sa detina cheia intregului mister.

Distribuire

Meniu