ACCES 2003 in imagini

Autor: Shelley O Hara
An aparitie: 2004
Categorie: Informatica
Cod unic: 20819
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: ACCES 2003 in imagini


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Access este un program de baze de date, care va permite sa partajati informatii cum ar fi o lista de clienti, de produse, facturi, inventar, evenimente sau alte colectii de date. Pe langa introducerea datelor intr-un tabel de baza de date, aveti la dispozitie mai multe instrumente pentru lucrul cu date. Puteti crea formulare pentru simplificarea introducerii datelor. Puteti crea o interogare pentru a afisa un set de inregistrari (toti clientii care sunt datornici, de exemplu). Puteti crea un raport. Toate aceste elemente sunt obiecte Access si sunt stocate impreuna in baza de date.

Pentru a va ajuta sa incepeti lucrul cu Access, aceasta carte contine parti care explica notiunile de baza ale utilizarii programului, pasii algoritmilor de creare si de editare a tabelelor si sarcinile legate de modificarea structurii bazei de date, precum si parti referitoare la crearea si utilizarea formularelor, a interogarilor si a rapoartelor.

Aceasta carte ofera instructiuni pas cu pas, simple, care va arata exact ceea ce trebuie sa vedeti pe ecranul monitorului. Majoritatea oamenilor invata din imagini, deci a vedea cum se executa o sarcina este o cale mult mai rapida de a invata un program decat citirea unui numar mare de pagini de text.

Distribuire

Meniu