Codul lui Iisus

Autor: Michael Cordy
An aparitie: 2011
Categorie: Fictiune
Cod unic: 24128
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Codul lui Iisus


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Dr. Tom Carter, un geniu al geneticii, este inventatorul unui aparat cu ajutorul caruia ADN-ul poate fi reprodus complet si apoi modificat. Bolile genetice, dar si alte maladii devastatoare, precum cancerul sau SIDA, pot fi astfel vindecate.

In culmea triumfului, lumea lui se prabuseste. Sotia ii este ucisa de un glont care ii este destinat, iar propria fiica sufera de o incurabila maladie cerebrala, care nu-i lasa mai mult de un an de viata. In cautarea unui miracol, Carter face apel la o societate mesianica secreta, tocmai aceea care comandase asasinatul sau, ca pedeapsa pentru ca dorea sa intervina in ordinea firii. La randul lor, membrii acesteia au nevoie de omul de stiinta pentru a-l descoperi pe urmasul lui Iisus.

Societatea secreta isi va descoperi oare noul Mesia? Au fost oare vindecarile miraculoase facute de Iisus semnul ca el este Fiul lui Dumnezeu? Sunt intrebari la care cititorul este invitat sa gaseasca un raspuns.

Distribuire

Meniu