Cantecul de sirena

Autor: Nora Roberts
An aparitie: 2014
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26058
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Cantecul de sirena


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Cantecul de sirena al unei legende vechi de secole ademeneste cu promisiunea unei comori incredibile…

De mai bine de trei sute de ani, Bluff House se inalta deasupra plajei Whiskey Beach, strajuindu-i tarmul – si secretele. Dar pentru Eli Landon e acasa…

Avocat in Boston, Eli a indurat un an intens de atentie publica si anchete politienesti dupa ce a fost acuzat – dar niciodata dovedit ca vinovat – de uciderea celei care urma sa ii devina in scurt timp fosta sotie. Epuizat, se refugiaza in cele din urma la Bluff House, sperand sa dea uitarii cosmarul si sa-si urmeze adevarata pasiune – aceea de a deveni scriitor. Iar intalnirea cu Abra Walsh, o femeie surprinzatoare si cu numeroase talente, il face sa spere ca viata ii mai poate oferi si o a doua sansa la dragoste si la fericire.

Dar cand vietile lor incep sa se impleteasca, se trezesc captivi intr-o panza de mistere si legende ce se intinde peste secole – iar in mrejele ei s-a prins si un om hotarat sa razbune o nedreptate din trecut si sa-l distruga pe Eli Landon o data pentru totdeauna…

Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, si majoritatea au intrat in topurile de vanzari realizate de The New York Times. Cartile ei au fost publicate in 35 de tari, in peste 400 de milioane de exemplare.

 

Distribuire

Meniu