Ereticii Dunei. Seria Dune. Vol. 5

Autor: Frank Herbert
An aparitie: 2019
Categorie: Fictiune
Cod unic: 27514
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Ereticii Dunei. Seria Dune. Vol. 5


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Ereticii Dunei este volumul al V-lea din seria Dune
Descopera seria Dune.
• Autor distins cu Premiul Nebula pentru literatura in 1966
Imparatul-Zeu al Dunei e mort de secole, iar imperiul este o ruina. Odata pornita pe Poteca de Aur proiectata de Leto, omenirea si-a inceput exodul – milioane de oameni s-au imprastiat prin tot universul cunoscut. Arakis, numita acum Rakis, a redevenit un urias desert, insa viermii de nisip sunt pe moarte. Unii oameni doresc sa se intoarca si se formeaza noi factiuni care vor putere si influenta asupra ramasitelor imperiului. Insa, in nisipurile de pe Rakis, o fata pe nume Sheeana readuce la viata miturile fremenilor care calareau viermii de nisip si umple de fervoare religioasa intreaga galaxie. Caci pare intruparea eroinei din profetia Imparatului-Zeu.
Arta lui Frank Herbert de a construi lumi a influentat toate marile serii SF care au urmat. Scriitorul american a creat cea mai complexa retea de sisteme politice, economice, religioase, stiintifice sau filozofice care a existat vreodata intr-o serie science fiction. – SF Reviews

Distribuire

Meniu