Dragonul tatalui meu

Autor: Ruth Stiles Gannett
An aparitie: 2022
Categorie: Literatura pentru copii
Cod unic: 26721
Status: Indisponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Dragonul tatalui meu


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

O carte clasica indragita de generatii intregi si castigatoare a Mentiunii Newbery, reimaginata ca album ilustrat. Textul original al lui Ruth Stiles Gannett si ilustratiile alb-negru ale lui Ruth Chrisman Gannett sunt imbogatite cu desene noi splendide, imaginate de Helena Perez Garcia, intr-o editie de colectie pentru cititori de toate varstele.
Un dragon e prizonier pe Insula Salbatica, unde e folosit ca vehicul de transport aerian peste un rau foarte lat. Oricine l-ar salva ar primi ca recompensa un zbor gratuit. Asta e o veste foarte buna pentru Elmer Elevator, care viseaza sa zboare. Nici nu are nevoie de alte incurajari ca sa se imbarce clandestin la bordul unei nave care o sa-l duca intr-acolo. Ce nu stie el e ca pe Insula Salbatica va trebui sa dea dovada de vitejie si istetime, pentru ca il asteapta tigri flamanzi, o gorila furioasa, crocodili irascibili si alte creaturi usor de suparat.

Distribuire

Meniu