Mara Dyer. Razbunarea

Autor: Michelle Hodkin
An aparitie: 2017
Categorie: Fictiune
Cod unic: 26384
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Mara Dyer. Razbunarea


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Ultimul volum din seria Mara Dyer

Totul are un sfarsit, dar Mara nu si l-a inchipuit astfel.

 

Mara Dyer vrea sa creada ca exista ceva dincolo de minciunile care i s‑au spus.

Exista.

Nu se intreaba unde ar putea duce incercarea ei de a afla adevarul.

Ar trebui sa se intrebe.

Nu si‑a imaginat niciodata cat de departe poate merge ca sa se razbune.

Acum o va face.

Tradare, vina, secrete adanc ingropate si puterea destinului – toate alcatuiesc acest deznodamant surprinzator al seriei Mara Dyer.

Vremea razbunarii a sosit.

“Profund, intens, intunecat.” – Lev Grossman, autorul seriei Magicienii

“Noah este o combinatie letala: natural si nepasator, dar extrem de atragator si promiscuu. Mara Dyer este la fel de imperfecta si enigmatica; in preajma ei, Noah devine vulnerabil. Cu inima putin ranita, dar nu sfasiata, Noah are frumusetea lui, pe care doar relatia cu Mara o scoate la suprafata.” – The Guardian

“Mara e un personaj mai complicat, insa Noah este cel mai imprevizibil. Mi‑a placut foarte mult sa‑l creez pentru ca este atat de diferit de toti ceilalti; vocea lui e diferita, experienta lui e diferita, motivatiile sale sunt diferite – personajul lui s‑a conturat incet in fata ochilor mei.” – Michelle Hodkin

Michelle Hodkin a crescut in Florida, a mers la colegiu in New York si a studiat dreptul la Michigan inainte de a scrie primul sau roman, Mara Dyer. Inceputul, in 2011. Cartea a fost YALSA Reader’s Choice, iar continuarea, Mara Dyer. Transformarea, a intrat direct pe lista de bestselleruri New York Times.

Cartile din trilogia Mara Dyer au fost publicate in cincisprezece tari.

Distribuire

Meniu