Dracula. Pe urmele Printului nemuritor

Autor: Kerri Maniscalco
An aparitie: 2019
Categorie: Fictiune
Cod unic: 26376
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Dracula. Pe urmele Printului nemuritor


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Dupa ce descopera adevarata identitate a lui Jack Spintecatorul, neconformista Audrey Rose incearca sa isi vindece ranile sufletesti cufundandu-se in studiu pe bancile Institutului National de Criminalistica si Medicina Legala din Romania, gazduit de faimosul castel Bran. Alaturi ii este, ca intotdeauna, fermecatorul si deopotriva enervantul Thomas Cresswell, tovarasul ei de autopsii de la Londra.

Calatoria in inima Romaniei, precum si sederea in fosta resedinta a sangerosului Vlad Tepes sunt insa tulburate de un sir de crime misterioase, pe care localnicii le atribuie Printului nemuritor.

Mai curajoasa ca niciodata, Audrey Rose porneste in cautarea adevarului, chiar daca indiciile sunt putine, iar ea trebuie sa se lupte cu demoni din trecut. In plus, Thomas are si el secrete pe care nu e prea dornic sa le dezvasuie.

„Aducand laolalta istoria, romantismul, medicina legala, o eroina bataioasa, un conflict care se desfasoara cu rapiditate, bande de criminali si ilustratii-document, Maniscalco il atrage pe cititor intr-o incantatoare aventura sangeroasa” – Booklist

Distribuire

Meniu