Verisoara mea Rachel

Autor: Daphne Du Maurier
An aparitie: 2006
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 23996
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Verisoara mea Rachel


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Aceasta carte face parte din colectia Romane celebre a editurii Orizonturi.

Daphne du Maurier, autoarea capodoperei literare Rebecca, ofera inca o data prin Verisoara mea Rachel, masura uriasului sau talent.

Philip si Ambrose sunt doi veri legati intre ei printr-o relatie speciala. Pana in momentul in care in viata lor intervine Rachel, o verisoara mai indepartata, care reuseste sa le perturbe armonia. Ambrose se casatoreste cu ea si curand moare in imprejurari ciudate. Philip este convins ca aceasta l-a omorat spre a-i lua mostenirea.

Mai ales ca Ambrose nu i-a lasat lui Rachel nimic din avutul sau, hotarand sa-i daruiasca totul lui Philip. Venirea ei in Anglia il bulverseaza pe Philip care se indragosteste nebuneste de ea. Si, contrat asteptarilor, este incapabil sa o urasca – devine surd la vocea ratiunii, expunandu-se consecintelor unui comportament imprudent. O iubeste cu patima pe Rachel, in timp ce indoielile il coplesesc: si-a omorat intr-adevar barbatul? Este doar o masca imaginea ei de femeie fara ambitie, folosita sa ascunda caracterul unui om lipsit de scrupule?

O emotionanta poveste de dragoste cu un final surprinzator.

Distribuire

Meniu