Valea papusilor, Vol. 1

Autor: Jacqueline Susann
An aparitie: 2009
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 25975
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Valea papusilor, Vol. 1


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Anne, Jennifer si Neely, trei prietene tinere si frumoase, incearca sa-si gaseasca drumul spre afirmare in New York, metropola in care industria show-businessului este in plin avant si unde toate visele par sa devina realitate. Succesul nu intarzie sa apara – lumea stralucitoare a scenelor de pe Broadway si a platourilor hollywoodiene le sta la picioare.

Urmatoarele doua decenii le aduc recunoastere si faima, pasiuni si bogatie, insa si pretul pe care trebuie sa-l plateasca este pe masura. Caci rand pe rand, dragostea se transforma in tradare, iar speranta in dezamagire, si singurul aliat in lupta acerba pentru culmile succesului raman „papusile“ – pastile care le sunt mereu la indemana si par solutia pentru orice problema, droguri aducatoare de fericire, de pace, dar mai ales de distrugere.

Valea Papusilor a cunoscut inca de la aparitie un succes incredibil, fiind vanduta in peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume. Romanul a fost ecranizat intr-o miniserie pentru televiziune si adaptat pentru marele ecran intr-un film nominalizat la premiile Globul de Aur si Oscar.

Jacqueline Susann a fost prima scriitoare care a avut trei romane consecutive ce au ajuns pe locul 1 in topul de bestselleruri din The New York Times.

 

Distribuire

Meniu