Star Wars – Umbrele Imperiului

Autor: Steve Perry
An aparitie: 2003
Categorie: Fictiune
Cod unic: 19803
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Star Wars - Umbrele Imperiului


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Iata povestea nespusa vreodata a evenimentelor derulate intre actiunea filmelor Imperiul contraataca si Intoarcerea cavalerului Jedi: un roman in care Darth Vader mai traieste si are de infruntat un personaj la fel de malefic si de puternic precum el insusi.

UMBRELE IMPERIULUI

Domneste criza. Han Solo, congelat in carbonit, este adus in fata gangsterului necrutator Jabba Huttul. Printesa Leia se imbarca intr-o misiune de salvare careia i se alatura Luke Skywalker, Lando Calrissian si un t??nar pilot foarte indem??-natic. Darth Vader se arunca in lupta impotriva unui dusman viclean si neindurator: Xizor este capul unui puternic sindi-cat de infractori care cauta sa il inlature pe Vader pentru c??stigarea bunavointei stap??nului lor comun, Imparatul. Tinta lui este Luke Skywalker. Pe neg??ndite, acesta din urma se vede a fi recompensa celor doua entitati supreme ale raului din galaxie – una il vrea viu… cealalta mort.

Distribuire

Meniu