Tradare la Venetia

Autor: Steve Berry
An aparitie: 2010
Categorie: Thriller
Cod unic: 23826
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Tradare la Venetia


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Din cenusa fostei URSS, o noua natiune a prins puteri – fostele republici sovietice s-au unit in Federatia Central-Asiatica. La carma ei se afla ministrul suprem Irina Zovastina, un despot viclean, cu un fler deosebit pentru politica si o ambitie de neinfrant de a-l depasi pe Alexandru cel Mare drept ultimul mare cuceritor din istorie. Sprijinita de o cabala secreta de moguli, Federatia a strans un arsenal infricosator de arme biologice.

Avand puterea de a decima alte natiuni dupa bunul plac, doar un singur lucru o retine pe Zovastina de a declansa marsul mortal spre cucerirea lumii – un ser miraculos, cu puteri vindecatoare, tinut secret de-a lungul secolelor si ingropat impreuna cu ramasitele mumificate ale lui Alexandru cel Mare intr-un mormant pierdut de mai bine de 2 000 de ani. Impreuna, Cotton Malone, fostul agent al Departamentului de Justitie american, si partenera sa, aventuriera Cassiopeia Vitt, trebuie sa intreaca – in viteza si inteligenta – fortele care pot distruge lumea.

Cautarea lor plina de pericole ii va purta de pe tarmurile Danemarcei in monumentele din Venetia si in Muntii Pamir din Asia Centrala pentru a dezlega ghicitoarea a carei solutie ar putea distruge sau salva milioane de oameni – depinde de cine gaseste mai intai mormantul pierdut.

Distribuire

Meniu