Star Wars – Labirintul Raului

Autor: James Luceno
An aparitie: 2005
Categorie: Fictiune
Cod unic: 21391
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Star Wars - Labirintul Raului


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Razboiul ce s-a iscat in Atacul Clonelor se apropie de apogeu: Fortele separatiste neistovite isi continua asaltul asupra Republicii sovaitoare, iar triumviratul diabolic alcatuit di Contele Dooku, Generalul Grievous si Maestrul lor, Darth Sidious, is finiseaza strategia pentru a invinge. In Episodul III- Razbunarea Sith- soarta protagonistilor din ambele tabere va fi pecetluita. Inainte de asta evenimente cruciale ce preced acel moment esential se desfasoara intr-un labirint al raului…

LABIRINTUL RAULUI
Capturarea Viceregelui Federatiei Comerciale, membru al Consiliului Separatist Nute Gunray, este misiunea care ii aduce pe Obi-Wan Kenobi si pe Anakin Skywalker pe Cato Neimodia. Dar tradatorul aliat al Sithilor este la fel de alunecos ca intotdeauna, evitandu-i pe urmaritorii lui Jedi tot asa cum acestia evita un dezastru. Cu toate acestea, eforturile lor indraznete le ofera o rasplata neasteptata: un holotrans ceiver purtator de informatii vitale, ce ar putea inlesni atingerea scopului suprem al fortelor Republicane: gasirea lui Darth Sidious.
Mergand pe urma indiciilor pe care le primesc, Anakin si Obi-Wan calatoresc din fabricile de droizi de pe Charros IV pana pe sistemele indepartate ale Inelului Exterior… fiecare pas aducandu-i mai aproape de ascunzatoarea Lordului Sith- pe care il suspecteaza a fi tras sforile razavratirii separatiste. Cu toate acestea, in ciuda acestui joc de sah ce antreneaza toata galaxia- abundand de atacuri, contraatacuri, ambuscade, sabotaje si razbunari- Sidious ramane mereu cu un pas inainte.
Apoi totul ia o turnura neasteptata. Pentru ca Sidious si pionii sai au pus in miscare o camapanie diabolic orchestrata pentru a destrama si coplesi fortele Jedi- si de a ingenunchea Republica.

Distribuire

Meniu