Stapanul hotilor

Autor: Cornelia Funke
An aparitie: 2004
Categorie: Literatura pentru copii
Cod unic: 20220
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Stapanul hotilor


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„Esti deci cu adevarat Stapanul hotilor?” intreba incet strainul. „Ei bine, pastreaza-ti masca, daca nu vrei sa-ti arati fata. Vad si asa ca esti foarte tanar…”
Cine este oare acest „Stapan al hotilor”, misteriosul conducator al unor copii fara capatai in Venetia? Nimeni nu ii stie nici numele, nici originea.
Cornelia Funke ne prezinta povestea a doi frati disparuti, a caror urma duce la Venetia, si a unei bande de mici hoti, care ii apara, totul intrunit intr-un roman captivant, in care mereu se intampla cu totul altceva decat te-ai astepta.
Cartea are un sarm inconfundabil, personajele debordeaza de spirit, idei, fantezie si creativitate si poate ca astfel se explica de ce a fost tradusa in numeroase tari, printre care SUA si Japonia, de ce i s-au acordat atatea distinctii, precum Premiul Cartii pentru Copii „La vache qui lit”, Zurich, 2001, Premiul „Sarpele cu clopotei”, Kalbach, 2001, Premiul Evanghelic de Carte, 2002. Sau poate raspunsul corect este ca ea intruneste calitatile amuzamentului palpitant, povestirii pline de maiestrie si profunzimii ideilor, sporind pur si simplu prin stilul scriiturii pofta de lectura.

Distribuire

Meniu