Rugaciuni ascultate

Autor: Danielle Steel
An aparitie: 2012
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26094
Status: Indisponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Rugaciuni ascultate


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Vazuta din afara, Faith Madison este intruchiparea unei newyorkeze sofisticate, cu o viata demna de invidiat: este sotia unui bancher de investitii de succes din Manhattan si mama a doua fete adulte. Dar, de-a lungul intregii vieti, a purtat cu ea un secret pe care nu l-a putut dezvalui nimanui.

Moartea subita a tatalui ei vitreg prilejuieste o calatorie a schimbarii si a revelatiilor. La inmormantare, amintiri dureroase din trecut ii navalesc in minte, si tot atunci, un vechi prieten reintra in viata ei, exact atunci cand Faith este pe punctul de a lua o decizie care ii va aduce casnicia in pragul unei crize. Hotarata sa-si indeplineasca un vis mai vechi – acela de a avea o cariera proprie – Faith se inscrie la Drept in pofida dorintei sotului ei, starnind mania si acuzatiile acestuia. Singura alinare a lui Faith este placerea nou descoperita de a coresponda cu Brad, el insusi captiv intr-o casatorie fara viitor. Pe masura ce se redescopera unul pe celalalt, Faith si Brad vor gasi curajul de a lua decizii pe care ar fi trebuit sa le ia cu multi ani in urma, iar Faith va face cel mai greu pas pentru ea: va destainui secretul care o bantuie de atata vreme si isi va deschide inima pentru prima data in viata.

Distribuire

Meniu