Refugiul. Semnul sortii

Autor: Nora Roberts
An aparitie: 2014
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26139
Status: Indisponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Refugiul. Semnul sortii


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Dupa ce sufera o drama teribila care o lasa traumatizata fizic si psihic timp de luni intregi, Reece Gilmore incearca incet-incet sa-si readuca viata pe fagas normal. Lasand in urma trecutul si Bostonul natal, Reece calatoreste fara tinta prin tara, fara sa zaboveasca prea mult intr-un loc. Insa micul orasel Angel’s Fist pare sa fie diferit, caci peisajele superbe, oamenii pe care ajunge sa-i cunoasca si mai ales Brody – scriitorul incapatanat, enervant, sexy si misterios – o fac sa creada ca poate a gasit un loc pe care sa-l numeasca acasa.

 

Dar sansa la liniste si normalitate este amenintata in momentul in care Reece este singura martora la o crima, dar in urma careia politia nu gaseste nici cadavrul, nici vreo dovada a atrocitatatii. In ciuda faptului ca Reece este convinsa de ce a vazut, restul lumii pare sa puna totul pe seama unei imaginatii prea bogate si a psihicului ei fragil. Avandu-l doar pe Brody alaturi, Reece trebuie sa lupte din rasputeri nu numai pentru a nu-l lasa pe ucigas sa scape nepedepsit, ci si sa-si apere dreptul la dragoste si fericire.

Distribuire

Meniu