Proiect Divin

Autor: John Saul
An aparitie: 1998
Categorie: Thriller
Cod unic: 16680
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Proiect Divin


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Romanul are la bază crearea unui om perfect care să slujească în război, ca soldat. Totul începe cu moartea lui Julie Montgomery, o fetiță de câteva luni. Moartea survine din cauze necunoscute, acestea sunt numite SIMS (Sindromul infantil al morții subite), deși cititorul va afla adevărata cauză a decesului.
Părinții fetiței sunt răvășiți și imediat după înmormântare, mama încearcă să facă tot posibilul pentru a descoperi cauza decesului. Găsește în dosarele medicale ale fetiței un număr care ar aparține unui grup ce studiază anumiți copii.
Între timp în micul cartier din Eastbury au loc diferite incidente, dispariția unui copil,  probleme în familiile copilului decedat și în cea a copilului dispărut.
Toate aceste evenimente au o singura cauză, COPIL (Centrul de Observare a Patologiilor Infantile Latente) și cei doi copii, precum și fratele mai mare a Juliei par a fi sub observația celor de la COPIL.
Mamele celor trei copii vor face diferite demersuri pentru a afla cât mai multe despre acest centru de observare,  rezultatele pe care ele le află nu sunt tocmai plăcute și ajung chiar să aibă loc tragedii în timpul acestor demersuri.

Distribuire

Meniu