O femeie la putere

Autor: Carl Bernstein
An aparitie: 2009
Categorie: Biografii. Jurnale. Memorii. Eseuri.
Cod unic: 23863
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: O femeie la putere


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Tulburatorul portret pe care i-l face Carl Bernstein lui Hillary Rodham Clinton ne arata, pentru prima oara, adevarata traiectorie a vietii si a cariereisale, cu momentele ei de varf si cu oscilatia permanenta intre asumarea riscului si cautarea echilibrului. Cu toata priceperea si energia care au facut faimosul sau reportaj despre Watergate sa primeasca Premiul Pulitzer, Bernstein ne ofera analiza cea mai profunda, sofisticata, patrunzatoare… si relevanta a unei personalitati complexe, care si-a pus deja amprenta asupra politicii anericane.
Bernstein ne prezinta modul in care Hillary, a devenit, asa cum se defineste ea insasi,o conservatoare in gandire si o progresista in suflet. De asemeanea, ne infatiseaza dinamica adesea surprinzatoare a casniciei cu Bill, masura in care Hillary a contribuit la succesele si dificultatile mandatelor de guvern si de presedintie ale sotului ei, si arunca o lumina noua asupra inteligentei ei asupra suspiciunilor ei, a stangaciilor in relata cu presa si a ostilitatii ei evidente fata de toti cei care o criticau, umbrindu-i debutul in jungla capitalei americane.

Distribuire

Meniu