Gayle Lynds

Autor: Gayle Lynds
An aparitie: 2003
Categorie: Roman politist
Cod unic: 19855
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Gayle Lynds


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Consacrata in elita scriitorilor de suspans alaturi de ROBERT LUDLUM, incontestabilul lider al genului, GAYLE LYNDS a continuat pe cont propriu cu Actiunea Mascarada, Mozaic si Marea schimbare, lucrari ce i-au adus un succes rasunator.
Eroina cartii de fata, Beth Convey, este o avocata stralucita, aflata pe punctul de a castiga un proces de mare anvergura pentru o clienta foarte importanta. Dar destinul imprevizibil o pune la grea incercare. Ea ajunge in pragul mortii, facand un stop cardiac chiar in timpul dezbaterilor. Este salvata datorita unui transplant de inima care, insa, aduce stranii schimbari in existenta si comportamentul sau. Desi este prinsa intr-un vartej de evenimente si aventuri primejdioase, vointa, curajul si, nu in ultimul rand, un prieten, adevarat inger pazitor, o ajuta sa gaseasca modalitati de supravietuire si dejucare a planurilor diabolice ale unui individ extrem de periculos.
Un incitant roman, pornind de la ideea ca exista o memorie a celulelor, ca prin transplant se pot transmite amintiri si informatii de la donator.
Cu o actiune desfasurata in ritm trepidant, o intriga complicata si o mare bogatie de dezvaluiri despre caderea Uniunii Sovietice si soarta KGB-lui, MAREA SCHIMBARE este un thriller de spionaj de prima mana.

Distribuire

Meniu