Logodnica de imprumut

Autor: Amanda Quick
An aparitie: 2014
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 26019
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Logodnica de imprumut


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Contele de St. Merryn are nevoie de o femeie. Intentiile lui sunt pur si simplu practice – vrea o tanara cu picioarele pe pamant si suficient de draguta ca sa joace rolul de logodnica a lui vreme de cateva saptamani. Contele trebuie sa desluseasca misterului mortii unchiului sau, iar o falsa logodnica ar tine la distanta vanatoarele de soti din inalta societate, care altminteri i-ar ocupa timp pretios. Si cea mai simpla solutie este sa angajeze o insotitoare platita.

Domnisoara Elenora Lodge este obligata de o situatie financiara precara si de dorinta de a duce o viata independenta sa accepte propunerea neobisnuita a contelui. Curand insa cei doi descopera ca lucrurile nu sunt atat de simple cum au crezut la prima vedere. St. Merryn ascunde mai multe secrete decat si-a inchipuit Elenora, iar aventura in care s-a bagat pare sa fie mult mai periculoasa decat i s-a dat de inteles. Iar contele de St. Merryn realizeaza ca a intalnit nu numai o partenera care sa-l ajute in descoperirea criminalului, ci si o femeie capabila sa starneasca pasiuni nebanuite in inima pe care si-o credea de necucerit.

 

Distribuire

Meniu