La final apare dragostea

Autor: Mary Balogh
An aparitie: 2015
Categorie: Roman de dragoste
Cod unic: 25825
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: La final apare dragostea


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Numai disperarea l-ar fi putut aduce pe Duncan Pennethorne, infamul conte de Sheringford, inapoi acasa dupa spectaculosul scandal pe care l-a starnit cu cinci ani in urma. Caci, dependent financiar de bunicul sau, Duncan a primit de la acesta un ultimatum: se insoara in doua saptamani sau ramane fara nici un ban. Si iata ca soarta i-o scoate in cale pe singura femeie din Londra care are tot atata nevoie ca si el sa-si gaseasca rapid o pereche.

Pusa intr-o situatie jenanta din pricina unei minciuni spuse pe negandite, Margaret Huxtable se vede nevoita sa accepte cererea in casatorie facuta de un necunoscut misterios. Dar cand descopera cine se ascunde de fapt in spatele chipului fermecator al petitorului ei, este deja prea tarziu: tocmai s-a logodit cu cel mai notoriu seducator al Londrei. Si, pe masura ce pasiunea se aprinde intre ei, doi oameni care se casatoresc din motive gresite descopera ca niciodata nu este prea tarziu sa apara dragostea…

Distribuire

Meniu