Jurnalul unui lord intemnitat

Autor: Jeffrey Archer
An aparitie: 2002
Categorie: Biografii. Jurnale. Memorii. Eseuri.
Cod unic: 18860
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Jurnalul unui lord intemnitat


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

JURNALUL UNUI LORD INTEMNITAT ne prezinta primele trei saptamani de detentie petrecute de faimosul scriitor JEFFREY ARCHER in inchisoarea de maxima securitate Belmarsh, numita de prizonieri „Mlastina Iadului”.
Descriind cu un realism plin de curaj existenta sumbra a prizonierilor si erorile administratiei in repartizarea si tratamentul aplicat celor intemnitati, cartea a starnit emotii puternice si reactii critice din partea autoritatilor, provocand in acelasi timp admiratia presei si a publicului larg.
Pentru cititorii obisnuiti cu stilul alert al romanelor CAIN sI ABEL, FIICA RISIPITOARE, A PATRA PUTERE sau A UNSPREZECEA PORUNCA, jurnalul nu va constitui o dezamagire. Dimpotriva, el ne ofera prilejul unor plonjari ametitoare in lumea sumbra a celor de la marginea societatii, miza fiind insasi supravietuirea morala a autorului. Va reusi sir Archer sa reziste pana la capat in „Mlastina Iadului”, printre cei bantuiti de demoni? Isi va pastra el demnitatea intr-o lume in care totul este altfel decat ar fi presupus si, aparent, si-a pierdut orice putere de a-si controla viata?

Distribuire

Meniu