Istoria mantuirii

Autor: Ellen G. White
An aparitie: 2003
Categorie: Religie
Cod unic: 19158
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Istoria mantuirii


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Exista undeva vreo speranta de mai bine? Mai exista siguranta in lumea noastra? Nu cumva suntem victimele evenimentelor care ne coplesesc in fiecare zi? Suntem oare condamnati sa induram zilnic tot mai multe necazuri si temeri?
Aceasta carte isi propune sa ne ajute sa privim dincolo de starile noastre de confuzie si teama, de fapt sa ne ofere solutii. Totusi cititorul va gasi mai mult decat un rationament omenesc pentru a sustine o conceptie optimista. Pe masura ce va citi acest raport lamuritor si convingator al luptelor aprige ale omenirii impotriva puterilor intunecate ale raului care au incercat sa puna stapanire pe mintile oamenilor, in inima cititorului va rasari credinta. Aceasta carte este intemeiata pe tema biblica a luptei de veacuri dintre bine si rau, dintre Dumnezeu si Satana pentru a lua in stapanire vointa si destinul omului. Aici este o retrospectiva a istoriei crearii omului, a caderii lui in pacat si, de asemenea, a intruziunii vrajmasului lui Dumnezeu care a inspirat razboaiele si a instigat nelegiuirea, suferinta si tragedia universala, dar si a interventiei lui Dumnezeu pentru salvare. Subiectul central al cartii este mantuirea omului, savarsita de Domnul Hristos pe cruce.
Cand vei citi aceasta carte, vei afla un viitor luminos, pentru ca vei descoperi ca Dumnezeu si puterile binelui vor cistiga biruinta finala.

Distribuire

Meniu