Grimpow. Drumul nevazut

Autor: Rafael Abalos
An aparitie: 2006
Categorie: Thriller
Cod unic: 23825
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Grimpow. Drumul nevazut


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Grimpow a fost, inca inainte de publicare, un succes editorial fara precedent. Ca niciodata In literatura spaniola, cartea unui autor necunoscut in strainatate a reusit sa se vinda in peste zece tari : Franta, Italia, Germania, Marea Britanie, Romania, Statele Unite, Grecia, Rusia, Coreea, Portugalia etc. Care este cheia unei asemenea performante ? Fara indoiala, romanul detine ingredientele esentiale pentru a captiva cele mai felurite categorii de cititori : atmosfera medievala, un secret mitic, cautat cu ardoare de Biserica si de monarhi, si un Ales – Grimpow. Pe aceste fire se tese marea aventura, o aventura care se dovedeste labirintica, primejdioasa si, uneori, fantastica.
„NUMELE TRANDAFIRULUI in literatura pentru tineri” – Milo J. Krmpotic

In iarna anului 1313, tinarul Grimpow descopera cadavrul unui cavaler in muntii inzapeziti din tinutul Ullpens. Ingrozit de chipul sinistru al mortii, Grimpow va afla ca acesta era purtatorul unui ravas enigmatic si al unei pietre stranii, care aveau sa-i schimbe pentru totdeauna destinul si viata.

Distribuire

Meniu