Floare-de-Zapada si evantaiul secret

Autor: Lisa See
An aparitie: 2008
Categorie: Literatura Universala
Cod unic: 23305
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Floare-de-Zapada si evantaiul secret


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

„Floare-de-Zapada si evantaiul secret” este povestea a doua femei extraordinare care au fost unite de destin si care au supravietuit intr-o vreme a regulilor stricte si a traditiilor stravechi. Cu ochiul unui istoric si talentul unui povestitor, Lisa See a scris un roman cu adevarat uimitor, plin de culoare si de sensibilitate, presarat cu detalii fascinante despre China secolului al XIX-lea.

„Lisa See a scris cea mai buna carte a ei de pana acum… dureros de frumoasa, o minune a imaginatiei despre o lume reala si secrete care au supravietuit pana aproape de zilele noastre.” – Ami Tan, autoarea romanului „The Joy Luck Club”

„Numai cei mai buni romancieri pot face tot ceea ce a reusit Lisa See: sa dea viata nu numai unor personaje, ci unei intregi culturi si unei sensibilitati atat de uimitor de diferite de a noastra… cuceritoare si absolut convingatoare.” – Arthur Golden, autorul romanului „Memoriile unei gheise”

Distribuire

Meniu