Alchimie Si Nemurire

Autor: Lu K Uan Yu
An aparitie: 2005
Categorie: Tehnici de meditatie
Cod unic: 20931
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Alchimie Si Nemurire


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

In Alchimie si nemurire (Secretele Cultivarii Naturii Esentiale si Vietii Vesnice) este infatisat pentru prima oara un curs complet de Yoga daoista impreuna cu instructiunile vechilor Patriarhi si Maestri Iluminati, astfel incat cititorul sa poata practica invatatura de la inceput pana la sfarsit.

Aceasta metoda consta in oprirea scurgerii Fortei Gene­rative, care este inerenta oricarui om, astfel ca in loc ca ea sa fie descarcata pentru a procrea urmasi sau sa se piarda, sa fie retinuta in trup pentru a fi purificata si transmutata in Vita­li­tatea Pozitiva pentru restaurarea Spiritului Originar care a existat inainte ca lumea actuala sa fi luat fiinta, Spirit care se poate reintoarce la primul sau Stadiu Nemuritor.

Conform acestei invataturi, nu este nevoie ca adeptul sa astepte pana ce, dupa moarte, va atinge nemurirea, pentru ca el o poate atinge in timpul vietii sale prezente si se poate bucura de beatitudinea netarmurita din Marele Vid in care el va aparea in nenumarate Corpuri de Transformare pentru a-i izbavi pe oame­ni de mizeria vietii pamantesti. Chiar daca se teme sa atinga acest ultim tel, el poate cel putin sa se bucure de o viata lunga, lipsita de boli (asa cum o explica autorul in cartea Secretele meditatiei chineze).

Invatatura a fost pas­trata timp de patruzeci si sapte de secole pana in prezent si adeptii sai sunt inca numerosi in Orientul Indepartat.

Distribuire

Meniu