Dincolo de granitele mentalului uman

Autor: Zodivita Cosiis
An aparitie: 2009
Categorie: Filosofie
Cod unic: 22988
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Dincolo de granitele mentalului uman


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Zodivita Cosiis autoarea prezentei lucrari face parte din acest club select si exclusivist al persoanelor care pot comunica cu elementele mediului inconjurator, animale, plante si reprezentari amorfe, decodand pentru noi cetateni domestici, obisnuiti, mesaje, comunicari cu o profunda incarcatura informationala.
Avand in fata cea de-a doua lucrare a autoarei, prima aparand in anul 2003 cu titlul GLASUL COMUN. Comunicari cu spiritele naturii, in Editura Zeda, constatam saltul facut de autoare spre descifrarea secretelor inteligentei materiei vii si nevii si a interconditionarii reciproce a acesteia cu entitatile de natura spirituala si Constiinta Universala.
Meritul autoarei este acela ca ne releva un univers subtil, nevazut si mirific ce ne inconjoara si ne conecteaza la incarcatura spirituala a acesteia.
Prezentul volum al autoarei Zodivita Cosiis DINCOLO DE GRANITELE MENTALULUI UMAN. Corespondente spirituale, reuneste experientele sale comunicationale la care a avut acces in ultimii ani.
Incepand cu avertizarea «Va reamintesc ca ne cunoastem de la inceputurile timpurilor, dincolo de spatiu si de materie», autoarea ne introduce intr-o lume existentiala mirifica unde ne devine ghid si interpret al fenomenelor si mesajelor subtile pe care le primeste si le decodifica.
Conform principiului potrivit caruia «ce este sus este si jos, ceea ce se va spune s-a mai spus si ceea ce se va mai intampla s-a mai intamplat candva» continutul lucrarii ni se prezinta legat printr-un liant spiritual invizibil intre trecut si viitor la fel cum am trait un prezent perpetuu.
Lucrarea de fata este originala prin faptul ca se deosebeste de tiparele impuse de mari vizionari ai calatoriilor astrale precum: John Magnus in Astral Projection, Robert Bruce si Brian Mercer in Mastering Astarl Projection sau ultracunoscutul la noi Jose Silva in Everydary ESP.
Tenta personala a lucrarii survine si din alegerea titlurilor unor comunicari cat si prin forma de prezentare aleasa.
Pentru literatura de gen Romania cartile Zodivitei Cosiis reprezinta un segment original, aparte, care se adreseaza deopotriva celor initiati cat si celor neinitiati in tainele comunicarii astrale.

Dr. Emil Strainu
Directorul Centrului de Studii si
Cercetari Psihotronice si Ufologice

Distribuire

Meniu