Autor: Colin Forbes
An aparitie: 2000
Categorie: Fictiune
Cod unic: 19755
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea:


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Tweed, Paula Grey si Bob Newman sint confruntati cu cel mai periculos inamic de pina acum. Leopold Brazil, figura dominanta in Occident, are un plan secret prin care vrea sa schimbe echilibrul puterii in lume.
Philip Cardon si Eve Warner sunt martorii uciderii in conditii ingrozitoare a generalului Sterndale si a fiului acestuia, in Dorset. Eve este un personaj ciudat, care ii starneste sentimente contradictorii lui Philip, inca tulburat de moartea sotiei sale. In timp ce Brazil viziteaza resedinta din Dorset, au loc alte doua crime oribile.
Tweed afla de existenta unui criminal platit, Naluca, astfel actiunea se muta la Geneva, unde Paula lupta sa-si salveze viata. Tweed pleaca impreuna cu echipa lui la Zurich si incearca sa descopere secretul lui Brazil, localizandu-i pe cei douazeci de savanti disparuti.
Apoi Naluca loveste din nou. Prima confruntare in forta are loc pe varful muntelui Kellerhorn, unde Eve isi dezvaluie adevarata fire.

Distribuire

Meniu