Istoria romanilor.Teste pentru bacalaureat si admiterea la Academia de Politie 2004

Autor: Paul Didita
An aparitie: 2004
Categorie: Invatamant
Cod unic: 20425
Status: Disponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: Istoria romanilor.Teste pentru bacalaureat si admiterea la Academia de Politie 2004


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Prima parte a lucrarii „Istoria romanilor. Teste pentru bacalaureat si admitere la Academia de Politie 2005” cuprinde teste pentru bacalaureat, tratate in ordinea lectiilor din manual.
Lucrarea a fost elaborata avandu-se in vedere obiectivele de evaluare si temele specifice din manualele de clasa a XII-a aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Au fost cuprinse in teste cerinte privind termeni istorici-cheie, concepte, enunturi referitoare la un proces sau eveniment din istoria romanilor, dar si itemi de tip intrebare structurata si itemi de tip eseu structurat dupa modelul probei scrise la istorie in cadrul examenului de bacalaureat.

Partea a doua a lucrarii cuprinde teste pentru candidatii la Academia de Politie, respectand tematica si structura probei de examen. Ele au fost intocmite dupa sistemul testelor-grila, simple sau complexe, si se refera la evenimente, personalitati, notiuni istorice, elemente de cronologie si de logica istorica, itemi cu raspunsuri la alegere etc.
Fiecarui set de teste ii corespund bareme de corectare si notare in conformitate cu noile cerinte de examinare. Acestea sunt utile atat in situatia in care lucrarea este folosita in timpul orelor de evaluare la clasa, cat si in cazul studiului individual.

Distribuire

Meniu