100 de minuni ale lumii. Cele mai mari comori ale civilizatiei si ale naturii de pe cele cinci continente

Autor: -
An aparitie: 2004
Categorie: Geografie Generala
Cod unic: 21891
Status: Indisponibila
Inchiriaza aceasta carte

Doresc sa inchiriez cartea: 100 de minuni ale lumii. Cele mai mari comori ale civilizatiei si ale naturii de pe cele cinci continente


Datele completate de dvs. nu sunt folosite in scopuri de marketing sau in alt scop decat in cel de a inregistra cererea dvs. de inchiriere carte.

Descriere

Cartea de fata te invita intr-un fascinant ocol al pamantului, oferindu-ti date interesante si imagini spectaculoase despre 100 de minuni ale lumii, raspandite pe toate continentele. Fie ca este vorba despre peisaje de  o  frumusete care iti taie espiratia – cum ar fi fiordurile norvegiene, gheizerele din Islanda, Delta Dunarii, Transfagarasanul, cascada Victoria, Amazonul sau desertul Gobi, ca sa amintim doar cateva  – sau despre cladiri si monumente celebre – ca de exemplu Big Ben, Tower of London, Muzeul Luvru, Turnul din Pisa, Colosseumul, Sagrada Família, Capela Sixtina, Statuia Libertatii, Taj Mahal sau Casa Operei din Sydney – informatiile actualizate si ilustratiile de o calitate excelenta te ajuta sa te familiarizezi cu locuri considerate ca fiind puncte de atractie pentru orice turist sau iubitor de frumos. Porneste intr-o calatorie imaginara si descopera lumea concentrata intr-o singura carte!

Distribuire

Meniu